SARA KRAFFT Ägare / Auktoriserad Hudterapeut

.

Sara är  en Auktoriserad Hudterapeut sedan Februari 2006 då hon tog examen hos Gilda Skolan. Med sina 17års erfarenhet inom hud- och skönhetsbranschen kan Sara generera det där "lilla extra" och hon drivs framförallt av en passion för resultatinriktad, kvalitativ och avancerad hudvård som ej gör anspråk på djur eller natur. De effektiva produkter som används vid behandlingarna och som finns till försäljning på salongen är därför "cruelty free", ekologiska, organiska och flertalet även veganska. Förutom hudvården är Sara vidareutbildad inom väldigt många områden - för att kunna tillgodose alla kundernas varierade behov. Sara öppnade Wellness of Wasa 1/12 2016.

sara@wellnessofwasa.se
Hos Sara bokas följande;
Ansiktsbehandling // PRX-t33 // Microneedling //  PLASMA PEN // Fransfärg  // Lashlift // Brynfärg & Form // Pedikyr // MakeUp  // Massage 
MIKAELA GARCIA Certifierad Yumi Lashes Expert / Vaxterapeut
Linh ”Mimi” Bui Diplomerad Fransstylist

Hos Mimi bokas följande:
Fransförlängning, Browlift
Mimi är en underbar, effektiv, duktig och snabblärd tjej som kan ta sig an det mesta! Hon har många utbildningar i bagaget men har valt att fokusera på fransförlängning och browlift för att kunna lägga resterande tid på sina studier. Vill du ha fina fransar som håller länge - Då bokar du en tid med Mimi!


F R I S Ö R E R


EMMA KULLGRAF Frisör

LOREM IPSUM

Emma K har över 12 års erfarenhet och är en otroligt skicklig frisör och mycket bred i sin kompetens vilket gör att hon bemästrar det mesta inom hår och hårförlängning. Emma K tar sig alltid tid och lyssnar noga till kundens egna visioner och önskemål samt lämnar alltid sin professionella bedömning och individuella rekommendation. Emma K är dessutom en av våra utbildade spraytan specialister.

emma@wellnessofwasa,se

Hos Emma Kullgraf bokas följande:
Frisör // Fransfärg // Brynfärg & Form // Hårförlängning // Spraytan
VICTORIA BERGSTRÖM Frisör

Lorem ipsum

Victoria är en otroligt skicklig frisör som är mycket omtyckt av våra kunder och är alldeles säregen i sitt sätt att arbeta!  Victoria är en mycket kreativ person och salongens alldeles egna konstnär! Hon tycker mycket om att arbeta med lite mer "edgy colour concepts" och är lyhört, tålmodig, noggrann och duktig samt en Hejare på Hairtalk- extensions! 

victoria@wellnessofwasa.se

Hos Victoria bokas följande:
Frisör // Extensions (Hairtalk) // The hair movement (antifriss behandling)
HANNA BERNTSSON Frisör

Lorem ipsum

Salongens senaste frisör-tillskott Hanna med över 30 års erfarenhet inom yrket kan det mesta om det mesta. Rutinerad är bara förnamnet! Hanna har jobbat på många salonger i sina dagar så vi är glada att hon valt att jobba hos oss sedan 2021

 För att kontakta Hanna direkt: 0722751218 (samtal och sms)
Hos Hanna bokas följande:
Frisör // Brynfärg & Form // Hårförlängning


.

Våra samarbetspartners Alan & Nina!

Dessa stjärnor utför behandlingar som:

✨Filler
✨Toxin (botox)
✨Kemisk peel
✨Neofund (som Profhilo)
✨Skinbooster

Alla behandlingar utförs av Legitimerad Läkarpersonal @pinkandbeige_aesthetics

Vill ni veta mer? 

pinkandbeigeltd@gmail.com