En ansiktsbehandling på  W E L L N E S S O F W A S A  är skräddarsydd för att passa varje specifik hudtyp, dess tillstånd och behov. Produkterna som används och finns till försäljning på salongen är noga utvalda av vår hudterapeut och kommer från de svenska och prisbelönta hudvårdsmärkena Maria Åkerberg och M Picaut. Alla hudvårdsprodukter är ekologiska, organiska och ej djurtestade, många är även veganska. Välj behandling utifrån önskat hudvårdsmärke och behandlingstid - läs mer om våra alternativ nedan!M A R I A   Å K E R B E R G

60 min

Vår mest prisvänliga behandling. Fokus i behandlingen ligger på djuprengöring & uppfräschning vilket gör detta till ett bra val för den som aldrig gjort en ansiktsbehandling tidigare samt för den med "problemfri" och/eller yngre hy.

75 min

Denna behandling genererar en härlig SPA-känsla där fokus likt alla behandlingar ligger på djuprengöring och uppfräschning - samt på att lokalisera och behandla "ömma punkter" i ansiktet genom en härlig ansiktsmassage. Detta är ett perfekt avbrott i en stressig vardag!

90 min

Kombinera skönhet och resultat - för den som vill ha ha allt eller inget! Detta är salongens lyxigaste ansiktsbehandling och avslutas med formning av ögonbryn. Fokus ligger på djuprengöring, massage/dränage och genererar en riktig boost för huden. Lämna oss utvilad och fräsch med en klanderfri hy samt "brows on fleek"!

M  P I C A U T

30 MINUTER

Passar den med ett hektiskt schema men som trots detta vill unna sig en resultatinriktad stund av lyx! Denna intensiva "quick-fix" har fokus på att verka stärkande, lugnande, uppfräschande samtidigt som den jobbar anti-ageing.

60 MINUTER

En ordentlig genomkörare! Denna behandling rekommenderas till den som gör en ansiktsbehandling hos oss för första gången eller för den som vill testa M Picauts produkter. Här inkluderas alla viktiga moment med ett djuprengörande, stärkande och långsiktigt resultat!

75 MINUTER

För den som verkligen vill se och känna resultat! Behandlingen passar alla åldrar, hudtyper och hudtillstånd och är speciellt lämpad för den med "problemhy" och/eller mogen/matt hy då fokus ligger på att slussa in verksamma, aktiva ingredienser och uppnå en riktigt djupgående och långsiktig effekt.

M I C R E D L I N G

Microneedling behandlar på ett naturligt, mycket effektivt sätt många av de vanligaste hudproblemen såsom exempelvis
fina linjer och rynkor, 
förstorade porer, yttorrhet, ojämnheter, pigmenteringar, ärrvävnad osv och är perfekt för att liva upp en trött/glåmig hy. Med hjälp av små, mikrotunna nålar penetreras huden, vilket skapar  mikrokanaler och ett mindre trauma
i huden, och därmed aktiverar hudens cellförnyelse samt stimulerar kollagenproduktionen - vilket bidrar till fantastiska resultat. Framförallt bra för den mogna huden som med åren förlorat sin utfyllnad och spänst.
Beroende på hudproblem och behandlingsområde krävs det 3 - 8 behandlingar för att uppnå önskat resultat.
Konsultation och individuell rådgivning med vår hudspecialist Sara Krafft (Auktoriserad Hudterapeut med Gesällbrev) ingår alltid vid bokning av microneedling.

A N S I K T S B E H A N D L I N G  m e d  I P L

Intensivt resultatinriktad ansiktsbehandling som verkar stärkande, vårdande samt bekämpar hudens åldrande genom att kombineras med låg- eller högstimulering av hudens kollagenproduktion med hjälp av IPL teknik. Behandlingen lämpar sig för alla hudtyper men är särskilt effektivt vid mogen hy (från 35 år och uppåt). Välj mellan behandlingarna "Classic Glow" och "Hollywood Glow" på 60 respektive 75 minuter. Behandlingen avslutas alltid med en utslätande "anti-aging mask", serum samt dag- eller nattkräm.

 A N S I K T S B E H A N D L I N G   m e d  A H A

Djuprengörande, cellförnyande och stärkande behandling som passar för alla hudtyper. Särskilt effektivt anses AHA vara för den med känslig hy och vid problem med orenheter och inkapslingar. AHA-behandlingar utförs med fördel som en kur om ca. tre -fem tillfällen och helst under höst/vinter.

Ö V R I G A  K R O P P S B E H A N D L I N G A R


IPL står för "Intensivt Pulserande Ljus" och används inom många behandlingsområden; effektfulla och högintensiva ansiktsbehandlingar, kollagenstimulering (hudföryngring), reducering av ytliga blodkärl och hyperpigmenteringar, behandling av hudproblem såsom acne och rosacea samt vid borttagning av oönskad hårväxt. Inför en IPL kur är en konsultation på 30 minuter obligatoriskt till en kostnad av 350 kronor som sedan dras av vid första behandlingstillfället. Alla IPL behandlingar utförs med kvalitetssäkra Lux Formosa.

S P R A Y T A N

En populär behandling perfekt för den som vill undvika sol/solarium, inför festligheter/event eller bara för den som vill känna sig lite extra pigg och fräsch. Besöket tar mellan 15 – 30 minuter och utförs manuellt av en av våra specialister Emma Kullgraf eller Sara Krafft. Vätskan som används är ekologisk, vegansk, ej djurtestad, återfuktande och efterlämnar en snygg, jämn och naturlig solbränna. Kan bokas som helkropp, delkropp eller ansikte/dekolletage/armar. Garanti om 5 dagars hållbarhet, vanligen håller resultatet i 7 - 14 dagar. OBS! Läs skötselråd och förberedande information här.

  R Y G G B E H A N D L I N G

Djuprengörande och stärkande behandling som passar alla hudtyper, framförallt vid problemhud.

 M A K E - U P

Få en underbar make-up vid speciella tillfällen. Vi erbjuder allt från glammig "fest-makeup" till en naturlig, vacker och tidlös bröllops-makeup. Vid bokning av bröllops-makeup ingår även en kostnadsfri konsultation som då ska bokas in minst en vecka före bröllopet. Alla makeup behandlingar kan även bokas att inkludera färg/form av bryn.

  M A S S A G E

Svensk, klassisk hel- eller delkropps massage med vegetabiliska och eteriska oljor verkar avslappnande, stresshämmande och mjukgörande.

OBS! Massagebehandling går endast att boka via mejl eller telefon.

V A X N I N G

Produkten som används är "honungsemulsion" vilket lämpar sig även för känslig hud. Vi erbjuder vaxning av följande områden; bikini, armhålor, ben, armar, bröst, rygg, överläpp & haka.F R A N S A R  &  B R Y N

Vi erbjuder allt inom fransar och bryn!  • FRANS- & BRYNFÄRG
  • BRYNFORM
  • CILIÉR LASH LIFT
  • YUMI LASHES & BROWS
  • FRANSFÖRLÄNGNING (SINGEL, VOLYM, MIX)
  • KOSMETISK TATUERING / PERMANENT MAKE UP

I N J E K T I O N S B E H A N D L I N G A R

Vi kan nu gladeligen meddela att vi även erbjuder behandlingar inom "botox" och dermal fillers på salong Wellness of Wasa. Alla injektionsbehandlingar utförs av vår legitimerade Tandhygienist Emma Nordine som är på plats hos oss några dagar varje vecka.

För att boka en tid för behandling eller konsultation -
klicka här.