Nu erbjuder vi äntligen estetiska injektioner igen!

Dr Alan Bennett, Specialistläkare inom kirurgi

Dr Nina Koohnejad, ST-läkare inom kirurgi
NORDISK HÅRVÅRD

Välkommen in i vårt noga utvalda hårvårdssortiment hälsar vi till serien BJÖRK

VAXNING- KLICKA FÖR ATT BOKA TID


INFORMATION GÄLLANDE ESTETISKA INJEKTIONER:

Om oss


Dr Alan Bennett, Specialistläkare inom kirurgi

Dr Nina Koohnejad, ST-läkare inom kirurgi

Injicerbara ansiktsbehandlingar - utförda av kirurger

Tillsammans driver vi ett internationellt företag som specialiserar sig på botox och fillerbehandlingar. Alla estetiska behandlingar utförs av oss. Vi hjälper dig från konsultation till behandling.Vi är specialiserade på naturliga resultat. För oss är det viktigt att lyssna på vad du vill förbättra och tillsammans välja en behandlingsplan som passar just dig. En bra behandling borde tala för sig själv samtidigt som den förblir en hemlighet.

Våra estetiska kliniker är baserade i Glasgow, Stockholm och Göteborg. Vi har tillsammans över 35 års utbildning och erfarenhet inom sjukhusmedicin. Utöver att driva våran estetiska verksamhet jobbar vi även som läkare både i Storbritannien samt Skandinavien.

Vi är legitimerade, certifierade och försäkrade. Vårat företag är även registrerad hos inspektion för vård och omsorg (IVO).

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.