Yumi Lashes  

- Slipp mascara, fransböjare, lösfransar, kladdiga lim och/eller tätt återkommande återbesök!

Yumi Lashes är verkligen lashliftens Rolls Royce. Denna lyxiga och vårdande keratinbehandling går in på djupet, återfuktar, stärker och skyddar dina fransar samtidigt som de får ett vackert LYFT från fransroten. Med upprepade behandlingar kommer du att se en otrolig effekt och förbättring av dina fransars kvalité! Yumi reparerar, vårdar och ger den näring som fransen behöver för att kunna växa sig längre, förlänga livslängden samtidigt som det också boostar tillväxten av nya fransar. Du kommer alltså inom några behandlingar märkbart se att du får både längre och fler fransar! Vid behandlingen "tränas" hårresarmuskeln vid fransen till att successivt börja växa med ett lyft. Med andra ord kommer dina egna fransar att "lära sig" att växa uppåt.

Hållbarhet för Yumi Lashes: 8 - 12 veckor.
Underhåll gärna med ett besök var 6-10 vecka beroende på dina fransars livscykel (individuellt).

För bästa hållbarhet kan du underhålla dina fransar mellan dina behandlingarna med hjälp av "Yumi Lashes Keratin Lotion Mascara", en genomskinlig lotion som används 1-2 ggr/dag och mättar ytterligare med keratin. Används med fördel även som primer vid användning av vanlig mascara då den skyddar mot en vanlig mascaras uttorkande effekt på fransen.

Resultat är alltid individuellt och beror på fransarnas kvalité och livscykel. Upprepade behandlingar kommer förbättra detta men tänk på att Yumi inte är en "quick-fix" utan en lyxig behandling som kan behöva 2-3 tillfällen innan du får riktigt tydliga resultat.
Hormonella förändringar, läkeprocesser samt läkemedel kan alltid påverka ett resultat i viss utsträckning.

Tänk på!
• Avstå från olja/oljebaserade hudprodukter minst 24 timmar innan.
• Kom osminkad
 • Lägg ej på någon ögonkräm.
• Efter ditt besök bör du ej få vatten/fukt på fransarna på minst 24 (helst 48 timmar).